Ochrana osobních dat

K vyřízení vašich objednávek potřebujeme znát některá vaše osobní data, jako je jméno, adresa, telefon, případně e-mailová adresa. Vážíme si vaší důvěry, chráníme vaše data před zneužitím a neposkytujeme je třetím stranám, s vyjímkou těch případů, kdy je poskytnutí některých údajů (např. adresa a telefon) nezbytnou podmínkou k úspěšnému doručení zboží.

Upozornění k zásilkám zasílaným Českou poštou a PPL:

V rámci zkvalitňování svých sužeb využívá Česká pošta i PPL při doručování aktivně telefonní číslo a e-mail adresáta. Pokud je v objednávce uvedeno vaše telefonní číslo a e-mail, jsou tyto kontaktní údaje předány spolu se zásilkou přepravci za účelem bezproblémového doručení Vaší zásilky.

Společnost APEMA s.r.o. je registrována Úřadem na ochranu osobních údajů pod číslem 00031506 a prohlašuje tímto, že s vašimi osobními daty bude nakládat v souladu se zněním zákona na ochranu osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších změn a dodatků.

Data neregistrovaných zákazníků uchováváme výhradně za účelem vyřízení objednávky. Data registrovaných zákazníků uchováváme za účelem vyřizování objednávek a vyššího komfortu při opakovaných nákupech. Zákazník si sám během registrace a následně kdykoliv po přihlášení registrovaného zákazníka do e-shopu může zvolit, zda od nás chce odebírat e-maily s informacemi o novinkách a akcích a zároveň může kontrolovat a upravovat svá data.

V případě, že chcete, aby vaše osobní údaje byly z naší databáze zcela odstraněny, můžete nám zaslat váš požadavek na naší e-mailovou adresu info@detskydum.cz. Vaše osobní údaje budou neprodleně odstraněny z naší databáze. V případě další objednávky pak budete nakupovat buď jako neregistrovaný zákazník nebo se během objednávky můžete znovu zaregistrovat.

Další informace o ochraně osobních údajů najdete v našich Obchodních podmínkách.

Katalog zboží:

Informace

Facebook plugin